woensdag 10 december 2014

Kerstmarkt 2014

Het was weer een gezellige kerstmarkt in zorginstelling de Dilgt. De sfeer was goed en alles was mooi versierd. Je kreeg een echt kerstgevoel.
Mijn tafel lag aardig vol met allerlei zelfgemaakte spullen. Helaas ging de verkoop wat minder dan gehoopt, maar dat mocht de pret niet drukken. Veel oude bekenden gezien en gesproken. Kortom lekker genoten.


Er zijn nog wat leuke werkjes niet verkocht. Misschien zijn er onder mijn lezers nog liefhebbers voor het een of ander.Prijzen zijn ex. ev verzendkosten.


Kerstdienblad hohoho  €3,50
         
                                             
                                                                         
                                                                                                                
Voor het kerstgevoel in de keuken "baking cookies"    
  €3,50Voor aan de wand  €3,50Speldenkussen geisha  €5,00Verder heb ik nog het Hoogeveense leesplankje in de aanbieding Zonder lijst. Mag weg voor €17,50. Is echt een koopje.En als laatste een setje van 3 windlichten. Per set €5,00
De witte zijn wat groter en wat grover gehaakt dan de blauwe.Mocht iemand belangstelling hebben voor één van deze werkjes. Laat dan een berichtje achter op       crea-geertje@hotmail.com

1 opmerking:

  1. Fijn dat je een leuke dag hebt gehad. Jammer dat de verkoop wat tegenviel, maar misschien dat je via je blog nog wat verkoopt!
    Groetjes weer

    BeantwoordenVerwijderen