zondag 16 augustus 2015

Vakantie

Vandaag is de laatste dag van onze vakantie. De 3 weken zijn voorbij gevlogen.

Helaas begon de vakantie niet al te vrolijk.De eerste maandag heb ik afscheid moeten nemen van mijn lieve collega en vriend Geert Jan. Hij is maar 59 jaar geworden. We hebben veel vrolijke momenten gedeeld, maar ook droevige. Hij was een fijne, lieve man en zal altijd een plekje in mijn hart hebben.
En dan ga je na de begrafenis je omkleden en richting de camping. Zo raar.

We kampeerden op camping Torentjeshoek
Camping Torentjeshoek is uniek gelegen aan de rand van het nationaal park Dwingelderveld en op 1 kilometer van het brinkdorp Dwingeloo.

We hadden een leuk plekje tussen de bomen en aan de rand van het bos.
De eerste week was het slecht weer. Regen en 's avonds best wel koud. Veel lezen en UNO spelen.
Onder de paraplu naar de Siepelmarkt waar we nog meer leesvoer kochten.brinkmarkt-dwingeloo-1

Maar aan het eind van de week kwam ineens de zon.Dus de meiden richting zwembad en wij lekker buiten zitten met de hond,
De hond vond het allemaal maar raar. Wonen in een huis op wielen, vreemde omgeving en vreemde mensen.Volgens mij was ie blij dat ie weer thuis was.

Na 2 weken gingen we weer naar huis. Nog een week redelijk weer. In de tuin gewerkt en in het huis gerommeld. En dan zijn de 3 weken zo maar om en moet je morgen weer aan het werk.


www.torentjeshoek.nl


2 opmerkingen:

  1. Wat verdrietig dat je afscheid hebt moeten nemen van Geert Jan, hij was nog zo jong.....sterkte met het verwerken van het verdriet en het 'wennen' aan het gemis..
    Heel begrijpelijk dat het begin van de vakantie raar voelde...het weer werkte eerst ook niet echt mee. Maar gelukkig kwamen er zonnige dagen en hebben jullie de vakantie goed af kunnen sluiten. Morgen begint het gewone leventje weer, dat zal ook wel even wennen zijn....
    Lieve groetjes weer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och dit is echt een vreemde vakantiestart voor je geweest zeg! Nog gecondoleerd met het verlies van Geert Jan.

    BeantwoordenVerwijderen