zondag 22 oktober 2017

The Big Event 2017

Gisteren met de bus naar de poppen en berenbeurs in 's-Hertogenbosch. Om kwart voor acht zaten we in de bus en rond 11 uur waren we bij de beurs,
Voordat we naar binnen gingen even een kopje koffie gedronken.Na 3 uur bussen hadden we dat even nodig. :)
Er was weer veel te zien. We begonnen met de hal vol met poppenhuizen en materialen. Voor liefhebbers van poppenhuizen een walhalla.


Voor de poppenliefhebbers was er ook genoeg te zien. Antieke poppen, babypoppen, fantasiepoppen en beren. Hieronder een aantal foto's.

Dit lieve Franse popje ging mee naar huis.
Ook kocht ik wat leesvoer voor de terugweg.
En daarin kwam ik een leuk  interview tegen van mijn lieve poppenvriendin uit Zeeland met wie ik mijn eerste pop heb geboetseerd. Van haar heb ik veel geleerd.Helaas geeft ze geen cursussen meer.

Het was weer een heerlijk uitje. Het heeft me veel inspiratie gegeven om weer een pop te gaan maken. Er zitten weer een heleboel ideeën in mijn hoofd. Nu nog even tijd vinden om ze uit te werken :)

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk! In de tijd dat ik nog poppen boetseerde ging ik met regelmaat naar een Poppen- en Berenbeurs om materiaal aan te schaffen maar vooral ook om inspiratie op te doen. Ik dacht eigenlijk dat de beurs niet meer georganiseerd werd, maar dat komt natuurlijk omdat ik niet meer in die 'wereld' bezig ben. Op het Poppenblad had ik een abonnement, héérlijk om daarin te bladeren en te lezen. Veel plezier ermee.
  Volgens mij heb ik nog poppenmaakboeken. Interesse? Mail me dan even (trekharmonica@ live.nl)dan ga ik even zoeken wat ik precies heb.
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing!
  Thank for your very good article...!
  ตารางคะแนนลาลีกา

  BeantwoordenVerwijderen